WordPress check-up

Speciaal voor de kleine ondernemer of stichting: de check-up van jouw website.

WordPress is makkelijk in de war te sturen wanneer je een site zelfstandig hebt opgebouwd of eenmalig hebt laten bouwen en daarna in eigen beheer genomen. Plugins kunnen verouderd raken, instellingen raken in de war bij grootschalige updates. Verschillen tussen pagina’s of onpraktische opmaak op smartphones.

Met een check-up pak ik de veelvoorkomende problemen van WordPress aan en help je zelf regie te houden over je website.


 • Verbeteren Site Health Status.
  Alle aandachtspunten die WordPress zelf aandraagt als probleem voor de performance, security of gebruikservaring van de website.
 • Opruimen verouderde content en data.
  Krijg overzicht terug over de pagina’s die in gebruik zijn. Inclusief AVG compliance check van je plugins, want je moest eens weten hoe vaak formulieren de ingevulde persoonsgegevens opslaan in het CMS.
 • Optimaliseren weergave op smartphones.
  De verhouding van bezoekers die jouw site op een mobiel device benaderen stijgt ieder jaar. Zij knappen nog sneller af op een teleurstellende weergave. Denk hierbij aan menu’s die niet aangepast zijn aan de lagere resolutie. Of gebruik van componenten waarvan de opmaak te rigide is voor een verticale weergave.
 • Advies over plugins en thema’s.
  Zijn alle geïnstalleerde plugins nog actueel, relevant en veilig? Voldoet het gebruikte thema aan al jouw gebruikerswensen en sluit het aan bij de laatste versie van WordPress? Met beperkte implementatie van adviezen: De check-up is niet inclusief redesign op een nieuw thema.