Over San’s Art


Maak jezelf (her)kenbaar met een logo dat exact jouw stijl uitstraalt. Een goed logo past binnen je branche, maar is uniek en memorabel.

Zeg het met een kaartje. Uitnodigingen, visitekaartjes, flyers. Volledig verzorgd van ontwerp tot de levering op je deurmat. Met veel duurzame opties qua papier en drukproces.

Vergroot je impact met zorgvuldig opgemaakte presentatie. De vormgeving van jaarverslagen, rapportages of presentaties. Gebruiksvriendelijke templates in jouw huisstijl.

Bedrukt textiel in ieder gewenste oplage. 3D ontwerpen uit hout, persoonlijke gravures op hout of glaswerk.
Niks is te gek!

Covers die voldoen aan alle streaming vereisten. Merchandise in alle mogelijke oplagen. Of duik buiten de kaders met krijtgraffiti rondom je optredens.

Geef jezelf en je business een online plekje. Een website biedt ruimte voor jouw visie, informatie of zelfs je hele verkoopkanaal.


San’s Art is een woordgrapje: sans art – zonder kunst. Grafisch ontwerp dat zich niet focust op het creëren van kunst, maar op het maken van toepasbare ontwerpen. Grafisch werk met een nut.

Sanja is actief als freelance designer en in te huren voor de meest uiteenlopende ontwerp- en adviesklussen, zoals je hierboven al kunt lezen.